ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIE


    Webová stránka (ďalej len „webová stránka“), ktorú prevádzkuje spoločnosť Cyberjump Slovakia s.r.o. (sídlo: Pribinova 10, 81109 Bratislava, Slovenská republika., IČO: 52 521 931; ďalej len „Cyberjump Slovakia“) používa metadáta, t.j. malé textové súbory (ďalej len „cookie“) na zabezpečenie efektívnejšieho prehliadania, plynulej prevádzky a zvýšenie užívateľskej spokojnosti. Používanie súborov cookie upravuje tento vnútorný predpis.

    Ak udelíte svoj súhlas s používaním súborov cookie voľbou možnosti Prijať vo vyskakovacom okne, ktoré sa objaví pri Vašej prvej návšteve webovej stránky, prijmete používanie súborov cookie webovou stránkou Elevenpark ako aj webovými stránkami, ktoré prevádzkujú tretie osoby pod značkou Cyberjump Slovakia.
     
    I. ČO SÚ SÚBORY COOOKIE?

    Súbory cookie sú malé textové súbory s informáciami, ktoré váš prehliadač / prevádzkovateľ webovej stránky ukladá na vašom pevnom disku. Súbormi cookie sa nedajú spúšťať programy, a preto nemôžu infikovať váš počítač žiadnym vírusom. Súbory cookie umožňujú webovej aplikácii, aby upravila svoje fungovanie podľa vašich preferencií, a to tým, že zbierajú a uchovávajú informácie týkajúce sa preferencií, ako aj informácie o vašich vlastných nastaveniach a identifikácii (zvolený jazyk, veľkosť písma a užívateľské nastavenia vzhľadu webovej stránky). Váš webový prehliadač tieto súbory cookie posiela webovej stránke pri každom jej navštívení a webová stránka vás následne rozozná a zapamätá si vaše nastavenia. Na základe zozbieraných údajov pomáha používanie súborov cookie návštevníkom webových stránok, aby rýchlejšie našli informácie, ktoré hľadajú.

    II. AKÉ SÚBORY COOKIE POUŽÍVA ELEVENPARK?

    Niektoré súbory cookie, ktoré používa Cyberjump Slovakia, sú systémovo nevyhnutné na presúvanie sa medzi konkrétnymi stránkami.

    1. Krátkodobé (session) súbory cookie sú dočasné a používajú sa len počas vašej aktuálnej návštevy, pričom sa vymazávajú z počítača automaticky po skončení relácie alebo zatvorení prehliadača. Krátkodobé (session) súbory cookie za žiadnych okolností nezbierajú informácie, na základe ktorých by vás bolo možné identifikovať. Niektoré z týchto súborov cookie uchovávajú informácie, ktoré vám umožňujú prístup k istému chránenému obsahu (napríklad ku stránkam, ktoré sú dostupné len pre registrovaných užívateľov).

    2. Funkčné súbory cookie zbierajú informácie o vašom spôsobe používania webovej stránky (napríklad o zvolenom jazyku). Funkčné súbory cookie strácajú platnosť o 1 rokov.

    3. Analytické súbory cookie (súbory cookie služby Google Analytics) pomáhajú spoločnosti Cyberjump Slovakia zbierať informácie o návštevníkoch webovej stránky, ktoré môžu zvýšiť jej transparentnosť a zjednodušiť jej používanie. Tieto súbory cookie nemožno použiť na vašu identifikáciu.

    4. Štatistické súbory cookie nám pomáhajú analyzovať počet návštevníkov našej webovej stránky a frekvenciu ich návštev. Tieto údaje sa používajú výlučne na štatistické účely a užívatelia nie sú osobne identifikovaní.

    Súbory cookie tretích strán sa používajú v prípade použitia externých webových služieb. Uchovávanie týchto súborov cookie spoločnosť Cyberjump Slovakia nijako nemonitoruje.

    III. AKO MÔŽEM KONTROLOVAŤ ALEBO ZNEMOŽNIŤ UCHOVÁVANIE SÚBOROV COOKIE?

    Väčšina prehliadačov umožňuje prezeranie aktívnych súborov cookie na vašom počítači, odkiaľ ich môžete vymazať, prípadne môžete zablokovať súbory cookie odosielané len určitými či všetkými webovými stránkami. Máte možnosť nastaviť svoj prehliadač tak, aby súbory cookie odmietal alebo vás upozornil vždy, keď sú odosielané do vášho zariadenia.

    Rôzne prehliadače používajú rôzne metódy, viac informácií však môžete nájsť na: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/clear-cookies-installed.html.
    Keď vymažete všetky súbory cookie, stratíte svoje predchádzajúce nastavenia na webovej stránke, a s tým teda aj vaše prípadné predchádzajúce nastavenia znemožňujúce používanie súborov cookie. V tom prípade pri opätovnom načítaní webovej stránky musíte znovu opakovať svoju voľbu prijatia alebo odmietnutia používania súborov cookie.

    Upozorňujeme vás, že ak znemožníte používanie súborov cookie, ktoré používa Cyberjump Slovakia, môžete znemožniť plnú funkcionalitu a riadne fungovanie jej webovej stránky.

    IV. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

    Súbory cookie, ktoré sa považujú za osobné údaje (teda tie, vďaka ktorým je možná vaša osobná identifikácia) sú spracúvané v súlade s príslušnou legislatívou o ochrane osobných údajov.
    V určitých prípadoch máte vo vzťahu k vašim osobným údajom práva vyplývajúce z právnych predpisov o ochrane osobných údajov, najmä právo odvolať svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov, právo na informáciu o používaní vašich osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na opravu nesprávnych osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov, právo na obmedzenie spracúvania (blokovanie) osobných údajov, právo na prenosnosť údajov.
    Vaše práva si môžete uplatniť ak nás kontaktujete na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
    Okrem toho máte právo podať sťažnosť na príslušný dozorný orgán. Príslušným orgánom v Slovenskej republike je Úrad na ochranu osobných údajov.
    Spoločnosť Cyberjump Slovakia nebude poskytovať vaše osobné údaje, ani ich prenášať mimo územia Európskeho hospodárskeho spoločenstva.

    V. ZMENY A DOPLNENIA ZÁSAD O POUŽÍVANÍ SÚBOROV COOKIE

    Spoločnosť Cyberjump Slovakia má právo jednostranne zmeniť a doplniť tieto zásady o používaní súborov cookie. Spoločnosť Cyberjump Slovakia je povinná informovať návštevníkov o týchto zmenách prostredníctvom svojej webovej stránky, s uvedením poslednej aktualizácie tohto predpisu. Takto môžete mať posledné aktualizované informácie o metódach, ktoré spoločnosť Cyberjump Slovakia používa na zabezpečenie ochrany vašich údajov.
    Ďalšie informácie, podrobnosti a všeobecný prehľad o súboroch cookie nájdete na: www.allaboutcookies.org, http://www.youronlinechoices.com/hu/.

     Bratislava 2020.06.01.

    Na webovej stránke používame cookis, aby sme mohli za bezpečného prehľadávania poskytovať najlepšie užívateľské vlastnosti. Podrobný popis
    SÚHLASÍM
    © Cyberjump. All Rights Reserved.